Zoek

HG Appels wint Supercup

Appels – In het minivoetbal heeft Huize Goossens Appels zaterdag de Supercup veroverd, dit door Loewe Latem te verslaan met 7-8. Als verliezende bekerfinalist moesten de mannen uit Appels het opnemen tegen de huidige landskampioen en bekerwinnaar. Meteen stonden ook de meest succesrijke teams van de afgelopen jaren tegen elkaar. De prijzen worden iedere jaar zo goed als onder deze twee teams verdeeld. Appels pakte vorig seizoen niets, en moest de triple aan Latem laten. Nu hebben de Appelenaren alvast hun eerste prijs binnen. Ongetwijfeld zinnen de mannen van Latem op wraak in de competitie en belooft het daar nog een spannende strijd te worden om de titel.

Lees het wedstrijdverslag op Sportwereld.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie