Extra voorstellingen wegens enorm succes

hamlet

Grembergen – Wegens enorme belangstelling plant toneelkring Verbroedering twee extra voorstellingen van “Hamlet, prins van Denemarken”. Deze extra opvoeringen vinden plaats op 1 en 2 februari in zaal Uilenspiegel in Grembergen.

De vijftienkoppige cast onder leiding van regisseur Wouter De Caluwe bracht het stuk reeds in november, maar omwille van de grote belangstelling werd beslist om twee extra voorstelling in te lassen.

“We zijn ons er van bewust dat Hamlet geen doordeweekse keuze is voor een amateur-gezelschap. We hebben het ‘stuk der stukken’ in een hedendaags kleedje gestoken, met Denemarken in de hoofdrol en met een jonge cast van overwegend twintigers en dertigers. Het is tevens de 25ste regie van onze huisregisseur”, aldus het bestuur van De Verbroedering.

Reserveren kan op dit nummer 052 21 21 87. Een ticket kost 8 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord