Voorzangers gezocht

Dendermonde – Op zaterdag 19 juli zal Dendermonde uit volle borst zingen. “Dendermonde Zingt” wil het jaarlijkse evenement uit Antwerpen, dat aan zijn 10de editie toe is, evenaren. De organisatie is in handen de horecuitbaters op de Grote Markt in samenwerking met het Dendermondse stadsbestuur en Vlaanderen Zingt.

Om alles te laten slagen, zoeken de organisatoren een dertigtal voorzangers. “Er zijn geen vereisten : jong of oud, man of vrouw, douchezanger of geschoolde stem : iedereen is welkom”, aldus de organisatie. Kandidaten kunnen mailen naar info@dendermondezingt.be of contact opnemen met Guido of Andy van taverne De Ooievaar op de Grote Markt. Smeer alvast je stembanden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

6 reacties

Geef een antwoord