Zoek

Een week theater op Middenschool Atheneum

Dendermonde – De leerlingen van Middenschool ‘Atheneum’ gaan deze week, vanaf morgen 29 januari tot vrijdag 1 februari, op ontdekking in de theaterwereld. De voorbije maanden al kozen de leerlingen van welk theatergenre ze wel eens willen proeven. De ene kwam uit bij musical, de andere ziet meer heil in zwart theater of het moeilijke maar populaire genre van de stand-upcomedy.

Musicalacteurs Benny Philips en James Cook, acteur Bruno Demuynck, figurentheatermakers Tom Van Mieghem en Jan Vandemeulebroeke en regisseur Guido Keppens staan de leerlingen bij op hun ontdekkingstocht. Ook ouders en enkele oud-leerlingen van de middenschool zullen als coach helpen. Een uitstap naar het theater op woensdag en een grandioze slotshow op vrijdag maken de theaterweek compleet. Voor je het weet, staat de nieuwe Jan Decleir op.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie