Een week theater op Middenschool Atheneum

Dendermonde – De leerlingen van Middenschool ‘Atheneum’ gaan deze week, vanaf morgen 29 januari tot vrijdag 1 februari, op ontdekking in de theaterwereld. De voorbije maanden al kozen de leerlingen van welk theatergenre ze wel eens willen proeven. De ene kwam uit bij musical, de andere ziet meer heil in zwart theater of het moeilijke maar populaire genre van de stand-upcomedy.

Musicalacteurs Benny Philips en James Cook, acteur Bruno Demuynck, figurentheatermakers Tom Van Mieghem en Jan Vandemeulebroeke en regisseur Guido Keppens staan de leerlingen bij op hun ontdekkingstocht. Ook ouders en enkele oud-leerlingen van de middenschool zullen als coach helpen. Een uitstap naar het theater op woensdag en een grandioze slotshow op vrijdag maken de theaterweek compleet. Voor je het weet, staat de nieuwe Jan Decleir op.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie