Search

Grembergen heeft een nieuwe jeugdkoor

detoverklokjes.jpg

Grembergen – Op vrijdag 15 februari geeft het Sint-Lutgardiskoor uit Grembergen een Valentijnsconcert in de Sint-Margaretakerk. Op deze avond zal het koor samen met een twintigkoppig orkest onder leiding van Wim Janssens verschillende liefdesliederen brengen. Het Sint-Lutgardiskoor telt 40 zangers die op deze avond het beste van zichzelf zullen geven.

Het Valentijnsconcert heeft ook een primeur in petto. Op dit concert wordt het jeugdkoor ‘De Toverklokjes’ officieel voorgesteld. Het koor telt 22 jonge kinderen die voor het eerst voor een publiek zullen optreden. De koorleden zijn tussen 7 en 15 jaar en hebben een volledig jaar gerepeteerd. Met dit jeugdkoor wil de Vlaaamse Kring Sint-Lutgardis de jeugd binnen de eigen rangen houden en jonge mensen aantrekken om met zang en toneel kennis te maken en zich zo cultureel te ontwikkelen. De Toverklokjes staat onder leiding van Sofie Putteman.

Dit Valentijnsconcert vindt plaats op vrijdag 15 februari om 20 uur in de Sint-Margaretakerk in Grembergen. Kaarten kosten in voorverkoop 8 euro; op de avond zelf 10 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Het was een prachtig optreden. Een dikke proficiat voor de organisatoren en vooral voor de leden van het Sint-Lutgardiskoor en de kinderen van het jeugdkoor “de Toverklokjes”.
    Doe zo verder !!!!!!!!!!!

Geef een reactie