Aan tafel met het deeltijds kunstonderwijs

Dendermonde – Vandaag, 23 februari, is het de dag van het Deeltijds Kunstonderwijs. Naar goede gewoonte staat het kunstonderwijs weer garant voor een feest voor alle zintuigen. Thema dit jaar is de smaak.

In Dendermonde kan je niet alleen vandaag, maar een hele week terecht in de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord – beter bekend als de ‘muziekschool’. Op deze dag van het deeltijds kunstonderwijs kun je 3 themazalen gaan bezoeken: “Het Verleden” refereert naar de middeleeuwen, de barok, de Grieken en Romeinen… Een tweede ruimte draait rond “Cabaret, Moulin Rouge, Paris Folies…”. Het heden is dan weer volop aanwezig in de “Fusion”-zaal.

Ook de rest van de week kan je een kijkje gaan nemen. Wanneer er ’toonmomenten’ zijn, ontdek je in de kalender van de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

Geef een antwoord