Leerpunt Waas en Dender

Dendermonde – De centra voor basiseducatie van Dendermonde en Sint-Niklaas smelten samen tot het Leerpunt Waas en Dender. Dat is nodig omwille van het nieuwe decreet op het volwassenenonderwijs dat schaalvergroting vereist.

In het centrum voor basiseducatie krijgen cursisten een brede waaier van vorming om het eigen ‘kennen, kunnen en doen’ te versterken. Taal, sociale kennis, Nederlands voor anderstaligen, rekenen, met de computer werken…: je leert het allemaal bij leerpunt.

De schaalvergroting wil niet zeggen dat er op minder plaatsen lesgegeven wordt. Cursisten kunnen nog steeds terecht in de verschillende vestigingen van Leerpunt Waas en Dender in Sint-Niklaas, Dendermonde, Beveren, Wetteren en Lokeren, maar ook in tal van andere gemeenten. Met 38 lesgevers wil leerpunt elk jaar meer dan 1600 cursisten bereiken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord