Knipbeurten voor het goede doel

Dendermonde – Morgen, vrijdag 29 februari, knippen de leerlingen van het zevende jaar haarzorg van het Dendermondse KT@ voor het goede doel. Een hele dag, van half negen ’s morgens tot zes uur ’s avonds, kan je bij hen terecht voor een knipbeurt of een brushing. Je kan lokken laten zetten of een manicaure laten doen. En krijg je van al die verwennerij honger, dan zijn er pannekoeken.

De opbrengst van de dag gaat naar Crystal Children Home vzw. De leerlingen van het Koninklijk Technisch Atheneum hopen op 250 klanten. Liefst zouden ze een cheque van meer dan 2000 euro overhandigen aan deze vereniging.

Knipbeurten voor het goede doel van 8.30 to 18.00 op KT@, Begijnhoflaan 1, Dendermonde – meer informatie en prijslijst hier.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie