Zoeken

Knipbeurten voor het goede doel

Dendermonde – Morgen, vrijdag 29 februari, knippen de leerlingen van het zevende jaar haarzorg van het Dendermondse KT@ voor het goede doel. Een hele dag, van half negen ’s morgens tot zes uur ’s avonds, kan je bij hen terecht voor een knipbeurt of een brushing. Je kan lokken laten zetten of een manicaure laten doen. En krijg je van al die verwennerij honger, dan zijn er pannekoeken.

De opbrengst van de dag gaat naar Crystal Children Home vzw. De leerlingen van het Koninklijk Technisch Atheneum hopen op 250 klanten. Liefst zouden ze een cheque van meer dan 2000 euro overhandigen aan deze vereniging.

Knipbeurten voor het goede doel van 8.30 to 18.00 op KT@, Begijnhoflaan 1, Dendermonde – meer informatie en prijslijst hier.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie