Zoek

Oudegem viert Saint Patrick’s Day op 14 maart

Oudegem – Nu vrijdag wordt in Oudegem het Ierse feest Saint Patrick’s Day gevierd. Vanaf 20u30 wordt café Onder Den Toren op het dorpsplein voor één avond een echte Irish Pub. De organisatie is in handen van Curieus Oudegem-Mespelare, de socioculturele vereniging van de sp.a.

“Ieren vieren het feest traditioneel op 17 maart. Wij grijpen deze dag aan om een stukje Ierland naar het kleine Oudegem te halen”, vertelt Tom Bogman van Curieus. “Naast typische Ierse dranken, zorgen we ook voor Ierse hapjes en speelt het duo ‘Othmar’ hun beste folkliedjes”. De inkom is gratis, dat is alvast een reden om eens langs te gaan!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie