Oudegem viert Saint Patrick’s Day op 14 maart

Oudegem – Nu vrijdag wordt in Oudegem het Ierse feest Saint Patrick’s Day gevierd. Vanaf 20u30 wordt café Onder Den Toren op het dorpsplein voor één avond een echte Irish Pub. De organisatie is in handen van Curieus Oudegem-Mespelare, de socioculturele vereniging van de sp.a.

“Ieren vieren het feest traditioneel op 17 maart. Wij grijpen deze dag aan om een stukje Ierland naar het kleine Oudegem te halen”, vertelt Tom Bogman van Curieus. “Naast typische Ierse dranken, zorgen we ook voor Ierse hapjes en speelt het duo ‘Othmar’ hun beste folkliedjes”. De inkom is gratis, dat is alvast een reden om eens langs te gaan!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord