Fliet Zorro in Belgica

Fliet Zorro is een vijfkoppige Easy Listening Tripple Hip-Hop Heavy Metal Underground House band met een vleugje Reggae invloeden. Voorlopig echter (terwijl ze aan het sparen zijn voor instrumenten) doen ze hun ding voornamelijk met de stem.

Fliet Zorro brengt humor in tekst en beeld, zonder de aandacht voor de muziek uit het oog te verliezen: eigen nummers en enkele stevige bewerkingen van de iets minder voor de hand liggende covers. Deze gaan van vettige disco over rauwe hardrock in een renaissance kleedje, tot etherische beslommeringen en generische boysband nummers, en dat allemaal in het Nederlands.

Het voorlopige palmares van de groep mag er al best zijn: finalist Nekka wedstrijd 2003, finalist Frappant 2003, selectie De Kleine Avonden 2005 en selectie 100% Puur.

– waar: Belgica Theater
– wanneer: vrijdag 28 maart 2008 – 20 uur
– tickets: 12 euro – 11 euro (red.) – 9 euro (-26/abo/waccobon) – 2,50 euro (vrijetijdspas)
– tickets via 052/20 26 26

www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord