Search

Viva Voce brengt Barokconcert

vivavoce1.jpg Dendermonde – Viva Voce geeft op zondag 13 april om 18 uur een Barokconcert in de Sint Egidiuskerk in Sint-Gillis. Het Dendermondse koor koos hiervoor werken van drie tijdgenoten uit Dresden: Heinichen, Zelenka en Hasse.

De koorpartijen worden verzorgd door Viva Voce en Cantamabile uit Hamme. Het orkest wordt geleid door orkestmeester Dirk Lippens. Sopraan Hilde Coppé (foto), alt Lieve Maertens, tenor Jan Caals en bas Lieven Termont staan garant voor de uitvoering van de solopartijen. De algemene leiding is in handen van Mark Goossens. Het concert wordt opgedragen aan een overleden koorlid van Viva Voce, Walter Van Nuffel, die tevens actief was in de koorfederatie ‘Koor&Stem’.

Hetzelfde concert wordt op vrijdag 11 april om 20.30 uur ook opgevoerd in de Hoofdkerk van Hamme.

Kaarten kosten in voorverkoop 8 euro; aan de kassa 10 euro. Reserveren kan op het nummer 052 22 31 14 of via vivavoce_info@scarlet.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie