Sociaal Huis opent op 14 april

Dendermonde – In 2002 besliste de Vlaamse regering dat elke stad of gemeente een Sociaal Huis moest hebben. Dendermonde opent op 14 april zijn Sociaal Huis aan de Gentsesteenweg 1. Elke burger kan er terecht voor alle administratieve en sociale dossiers, voor premies, uitkeringen en tegemoetkomingen.

“In onze stad bood zich de kans het Sociaal Huis te realiseren door de renovatie van het voormalige rvt-gebouw. Het schepencollege van 23 juli 2007 besliste de sociale dienst van het OCMW en de stedelijke sociale dienst onder te brengen in het Sociaal Huis”, aldus burgemeester Piet Buyse.

Theo Janssens, OCMW-voorzitter: “Naast de sociale dienstverlening van het lokaal bestuur zullen ook Woonaksent, Samenlevingsopbouw, Regionaal Welzijnsoverleg Dendermonde en Logo Schelde–Dender er gehuisvest worden.”

Het Sociaal Huis bevindt zich aan de Gentsesteenweg 1 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie