Sociaal Huis opent op 14 april

Dendermonde – In 2002 besliste de Vlaamse regering dat elke stad of gemeente een Sociaal Huis moest hebben. Dendermonde opent op 14 april zijn Sociaal Huis aan de Gentsesteenweg 1. Elke burger kan er terecht voor alle administratieve en sociale dossiers, voor premies, uitkeringen en tegemoetkomingen.

“In onze stad bood zich de kans het Sociaal Huis te realiseren door de renovatie van het voormalige rvt-gebouw. Het schepencollege van 23 juli 2007 besliste de sociale dienst van het OCMW en de stedelijke sociale dienst onder te brengen in het Sociaal Huis”, aldus burgemeester Piet Buyse.

Theo Janssens, OCMW-voorzitter: “Naast de sociale dienstverlening van het lokaal bestuur zullen ook Woonaksent, Samenlevingsopbouw, Regionaal Welzijnsoverleg Dendermonde en Logo Schelde–Dender er gehuisvest worden.”

Het Sociaal Huis bevindt zich aan de Gentsesteenweg 1 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord