Zoek

Wat denk jij van een Dendermondse elektronische spaarkaart?

Dendermonde – In september 2004 lanceerde het Hamse ondernemersloket samen met de adviesraad lokale economie, Handelszaken Hamme (H&H) en Qualiet nv de Hammepass. Ondertussen zijn volgens Het Nieuwsblad al meer dan 12.000 van deze elektronische spaarkaarten verdeeld en kan men bij meer dan zeventig handelaren punten verzamelen.

De Hammepass beloont winkelen in de eigen gemeente. Afhankelijk van het aankoopbedrag krijgt de klant een aantal elektronische spaarpunten. Als de klant voldoende punten bij elkaar heeft, krijgt hij of zij een aankoopbon thuisgestuurd. Het spaarsaldo kan op verschillende manieren (sms, internet, …) worden geraadpleegd.

Zou zo’n elektronische spaarkaart in Dendermonde werken? Geef hieronder je mening!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie