Wat denk jij van een Dendermondse elektronische spaarkaart?

Dendermonde – In september 2004 lanceerde het Hamse ondernemersloket samen met de adviesraad lokale economie, Handelszaken Hamme (H&H) en Qualiet nv de Hammepass. Ondertussen zijn volgens Het Nieuwsblad al meer dan 12.000 van deze elektronische spaarkaarten verdeeld en kan men bij meer dan zeventig handelaren punten verzamelen.

De Hammepass beloont winkelen in de eigen gemeente. Afhankelijk van het aankoopbedrag krijgt de klant een aantal elektronische spaarpunten. Als de klant voldoende punten bij elkaar heeft, krijgt hij of zij een aankoopbon thuisgestuurd. Het spaarsaldo kan op verschillende manieren (sms, internet, …) worden geraadpleegd.

Zou zo’n elektronische spaarkaart in Dendermonde werken? Geef hieronder je mening!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord