Mespelare gaat op stap!

Mespelare – De kleinste deelgemeente van Dendermonde kwam als Oost-Vlaamse winnaar uit de bus van de Dorp-op-Stapwedstrijd. Op vrijdag 11 april krijgt het gezellige Mespelare een klassiek concert aangeboden. Veronika Iltchenko, een jonge pianiste, zal komen spelen.

Op 31 mei gaat Mespelare op stap naar Brussel. Met bussen zullen alle inwoners worden opgehaald voor een fantastisch concert en een receptie achteraf. Een kinderprogramma en een themawandeling door Brussel vullen het programma aan. Ook de winnaars van de andere provincies, Ramskapelle, Peizegem, Viersel, Oppum & Endepoelstraat, zijn op die dag van de partij in de hoofdstad.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord