Zoek

Mespelare gaat op stap!

Mespelare – De kleinste deelgemeente van Dendermonde kwam als Oost-Vlaamse winnaar uit de bus van de Dorp-op-Stapwedstrijd. Op vrijdag 11 april krijgt het gezellige Mespelare een klassiek concert aangeboden. Veronika Iltchenko, een jonge pianiste, zal komen spelen.

Op 31 mei gaat Mespelare op stap naar Brussel. Met bussen zullen alle inwoners worden opgehaald voor een fantastisch concert en een receptie achteraf. Een kinderprogramma en een themawandeling door Brussel vullen het programma aan. Ook de winnaars van de andere provincies, Ramskapelle, Peizegem, Viersel, Oppum & Endepoelstraat, zijn op die dag van de partij in de hoofdstad.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie