Mespelare gaat op stap!

Mespelare – De kleinste deelgemeente van Dendermonde kwam als Oost-Vlaamse winnaar uit de bus van de Dorp-op-Stapwedstrijd. Op vrijdag 11 april krijgt het gezellige Mespelare een klassiek concert aangeboden. Veronika Iltchenko, een jonge pianiste, zal komen spelen.

Op 31 mei gaat Mespelare op stap naar Brussel. Met bussen zullen alle inwoners worden opgehaald voor een fantastisch concert en een receptie achteraf. Een kinderprogramma en een themawandeling door Brussel vullen het programma aan. Ook de winnaars van de andere provincies, Ramskapelle, Peizegem, Viersel, Oppum & Endepoelstraat, zijn op die dag van de partij in de hoofdstad.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie