Mespelare gaat op stap!

Mespelare – De kleinste deelgemeente van Dendermonde kwam als Oost-Vlaamse winnaar uit de bus van de Dorp-op-Stapwedstrijd. Op vrijdag 11 april krijgt het gezellige Mespelare een klassiek concert aangeboden. Veronika Iltchenko, een jonge pianiste, zal komen spelen.

Op 31 mei gaat Mespelare op stap naar Brussel. Met bussen zullen alle inwoners worden opgehaald voor een fantastisch concert en een receptie achteraf. Een kinderprogramma en een themawandeling door Brussel vullen het programma aan. Ook de winnaars van de andere provincies, Ramskapelle, Peizegem, Viersel, Oppum & Endepoelstraat, zijn op die dag van de partij in de hoofdstad.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord