Zoeken

Pupillen maken kans op eindronde

Sint-Gillis – Op zondag 6 april kunnen de pupillen van Handbalclub Dendermonde doorstoten naar de eindronde in hun categorie. Het team staat op dit ogenblik op de derde plaats en enkel de eerste twee ploegen mogen deelnemen aan de eindronde. Op zondag 6 april wordt in het sportcomplex in Sint-Gillis de beslissende competitiewedstrijd gespeeld. De eindronde van de Vlaamse Handbal Vereniging staat synoniem voor tophandbal op pupillenniveau. Supporters zijn zondag om 14.15 uur op post!

www.handbalclubdendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie