Pupillen maken kans op eindronde

Sint-Gillis – Op zondag 6 april kunnen de pupillen van Handbalclub Dendermonde doorstoten naar de eindronde in hun categorie. Het team staat op dit ogenblik op de derde plaats en enkel de eerste twee ploegen mogen deelnemen aan de eindronde. Op zondag 6 april wordt in het sportcomplex in Sint-Gillis de beslissende competitiewedstrijd gespeeld. De eindronde van de Vlaamse Handbal Vereniging staat synoniem voor tophandbal op pupillenniveau. Supporters zijn zondag om 14.15 uur op post!

www.handbalclubdendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie