Zoek

Postpunt in Delhaize

PostPuntSint-Gillis – Het postkantoor in Sint-Gillis staat, net als dat in Grembergen, op de lijst om dit jaar gesloten te worden. Eerder verzekerde toenmalig staatssecretaris voor overheidsbedrijven Bruno Tuybens (SP.A) in de Kamer dat een postkantoor pas dicht kan als er een alternatief is.

Vanaf volgende dinsdag 8 april is dat alternatief er in principe voor Sint-Gillis. Dan immers opent er een PostPunt in de Delhaize op de Heirbaan. Of dit een geldig alternatief is, gezien de afstand tot het centrum van de deelgemeente, niet duidelijk.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie