Postpunt in Delhaize

PostPuntSint-Gillis – Het postkantoor in Sint-Gillis staat, net als dat in Grembergen, op de lijst om dit jaar gesloten te worden. Eerder verzekerde toenmalig staatssecretaris voor overheidsbedrijven Bruno Tuybens (SP.A) in de Kamer dat een postkantoor pas dicht kan als er een alternatief is.

Vanaf volgende dinsdag 8 april is dat alternatief er in principe voor Sint-Gillis. Dan immers opent er een PostPunt in de Delhaize op de Heirbaan. Of dit een geldig alternatief is, gezien de afstand tot het centrum van de deelgemeente, niet duidelijk.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie