Ingrijpende wegenwerken starten op dinsdag 15 april

Schoonaarde – Op dinsdag 15 april starten de geplande wegen- en rioleringswerken in Schoonaarde. De werken worden uitgevoerd tussen Schoonaarde en Wichelen. Er zal worden gewerkt in de Steenweg naar Wetteren, Schoonaardebaan en Eegene en in delen van de Heerlijkheidstraat, Constabelstraat en Oude Brugstraat en aan het kerkplein.

De totale kostprijs van dit project bedraagt 5,57 miljoen euro. Hiervan neemt de stad Dendermonde 1,30 miljoen euro voor zijn rekening. Aquafin (3,01 miljoen euro), het provinciebestuur (1,04 miljoen euro) en Wichelen (0,22 miljoen euro) betalen de rest van de kosten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord