Ingrijpende wegenwerken starten op dinsdag 15 april

Schoonaarde – Op dinsdag 15 april starten de geplande wegen- en rioleringswerken in Schoonaarde. De werken worden uitgevoerd tussen Schoonaarde en Wichelen. Er zal worden gewerkt in de Steenweg naar Wetteren, Schoonaardebaan en Eegene en in delen van de Heerlijkheidstraat, Constabelstraat en Oude Brugstraat en aan het kerkplein.

De totale kostprijs van dit project bedraagt 5,57 miljoen euro. Hiervan neemt de stad Dendermonde 1,30 miljoen euro voor zijn rekening. Aquafin (3,01 miljoen euro), het provinciebestuur (1,04 miljoen euro) en Wichelen (0,22 miljoen euro) betalen de rest van de kosten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord