Ingrijpende wegenwerken starten op dinsdag 15 april

Schoonaarde – Op dinsdag 15 april starten de geplande wegen- en rioleringswerken in Schoonaarde. De werken worden uitgevoerd tussen Schoonaarde en Wichelen. Er zal worden gewerkt in de Steenweg naar Wetteren, Schoonaardebaan en Eegene en in delen van de Heerlijkheidstraat, Constabelstraat en Oude Brugstraat en aan het kerkplein.

De totale kostprijs van dit project bedraagt 5,57 miljoen euro. Hiervan neemt de stad Dendermonde 1,30 miljoen euro voor zijn rekening. Aquafin (3,01 miljoen euro), het provinciebestuur (1,04 miljoen euro) en Wichelen (0,22 miljoen euro) betalen de rest van de kosten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie