Zoeken

Ingrijpende wegenwerken starten op dinsdag 15 april

Schoonaarde – Op dinsdag 15 april starten de geplande wegen- en rioleringswerken in Schoonaarde. De werken worden uitgevoerd tussen Schoonaarde en Wichelen. Er zal worden gewerkt in de Steenweg naar Wetteren, Schoonaardebaan en Eegene en in delen van de Heerlijkheidstraat, Constabelstraat en Oude Brugstraat en aan het kerkplein.

De totale kostprijs van dit project bedraagt 5,57 miljoen euro. Hiervan neemt de stad Dendermonde 1,30 miljoen euro voor zijn rekening. Aquafin (3,01 miljoen euro), het provinciebestuur (1,04 miljoen euro) en Wichelen (0,22 miljoen euro) betalen de rest van de kosten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie