Zoeken

Café d’Amour deze week open

gustaaf.jpg

Dendermonde – Toneelgroep Gustaaf presenteert in samenwerking met muziekgroep Sjoekroedt en Theatercafé het romantische “Café d’Amour”. De voorstellingen vinden plaats op 9, 11 en 13 april.

Nadat het jonge theatergezelschap Gustaaf vorig jaar ‘De Titanic’ in al zijn glorie ten onder liet gaan, wilde de groep vermijden dat zijn maiden trip meteen ook de laatste zou worden. “We wilden opnieuw iets doen op een originele locatie, iets dat mensen een goed gevoel zou geven en vooral: iets met muziek!”, aldus de persmededeling van Gustaaf.

Het gezellige Theatercafé aan de Kerkstraat, de vaste honk van Gustaaf, en de goesting om opnieuw samen iets te maken, bracht het gezelschap op het idee van “Café d’Amour”.

“En waar konden we de voorstelling beter spelen dan in het Theatercafé zelf? Waard Joost en zijn Anne vonden dat ook meteen een goed idee en voor ze het beseften, werd hun café elke sluitingsdag bezet door Gustaaf. Het enthousiasme waarmee ze deze ‘bezetting’ ondergingen vinden wij zeer bewonderenswaardig. We zijn ze hiervoor zeer dankbaar.”

“Café d’Amour” laat de romantiek spreken. De lichten worden gedoofd, de kaarsen aangestoken en het publiek wordt ondergedompeld in een warm bad boordevol liefde. De voorstelling wordt ondersteund met lieve en vrolijke liedjes over alles wat graag
zien is.

De teksten zijn van Dimitri Verhulst, Kristien Hemmerechts en Pieter Embrechts. Daarnaast kropen Yves Heymans en Katrien Daniels van Gustaaf in hun pen om het geheel aan elkaar te schrijven. “En de rest… hebben we gewoon gegoogeld. Ge zult echt versteld staan als ge ziet wat er allemaal op het internet te vinden is!”

Uitverkocht!
“Alle voorstelling zijn uitverkocht, maar omdat we (ondanks de extra voorstelling morgen) nogal wat vragen kregen van mensen die niet meer aan een kaartje zijn geraakt, onderzoeken of we de voorstelling eventueel eind augustus zouden hernemen”, aldus Hans Michiels van Gustaaf.

De voorstellingen vinden plaats op:
woensdag 9 april – 20 uur
vrijdag 11 april – 20 uur
zondag 13 april – 11 uur
zondag 13 april – 19 uur

Toegang: 8 euro (15 euro voor koppels)
Locatie: Theatercafé, Kerkstraat 26 in Dendermonde

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie