SK Grembergen neemt supporters mee op verplaatsing

Grembergen – SK Grembergen voetbal op zondag 13 april tegen FCH Sinaai en organiseert naar aanleiding van deze topper busvervoer voor zijn supporters. Je kan mee voor 10 euro. In deze prijs is het vervoer, een drankje aan boord van de bus, een toegangskaart voor de wedstrijd én ambiance inbegrepen. “Alsook de garantie da ge nie moet blazen van de polies in ’t afkomen”, aldus de initiatiefnemers. Afspraak op zondag 13 april om 14 uur aan de kerk van Grembergen. Inschrijven is nodig en kan via dit nummer: 0475 320 823. Of via e-mail: info@matthijssens.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie