Zoeken

Verkeersdagen op 8, 9 en 10 april

Dendermonde – Het verkeersteam van de lokale politie van Dendermonde organiseert op 8, 9 en 10 april voor de tweede maal Verkeersdagen. “Dit is een educatief project dat zich richt tot leerlingen van de derde graad van het secundair onderwijs. Aan de hand van interactieve workshops rond onder meer snelheid, alcohol en drugs, gordeldracht, opgedreven bromfietsen, EHBO, duurzame mobiliteit, dode hoek, zichtbaarheid enzovoort maken zij kennis met thema’s in verband met verkeersveiligheid en mobiliteit”, aldus politiewoordvoerder Katleen Bombeke.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Pingback: Alcohol Posts » Verkeersdagen op 8, 9 en 10 april

Geef een reactie