Verkeersdagen op 8, 9 en 10 april

Dendermonde – Het verkeersteam van de lokale politie van Dendermonde organiseert op 8, 9 en 10 april voor de tweede maal Verkeersdagen. “Dit is een educatief project dat zich richt tot leerlingen van de derde graad van het secundair onderwijs. Aan de hand van interactieve workshops rond onder meer snelheid, alcohol en drugs, gordeldracht, opgedreven bromfietsen, EHBO, duurzame mobiliteit, dode hoek, zichtbaarheid enzovoort maken zij kennis met thema’s in verband met verkeersveiligheid en mobiliteit”, aldus politiewoordvoerder Katleen Bombeke.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

  1. Pingback: Alcohol Posts » Verkeersdagen op 8, 9 en 10 april

Geef een antwoord