Oudegem stap dichter bij titel

Oudegem – In de playoffs van de eerste nationale in het damesvolleybal heeft Oudegem gisteravond een goede stap richting kampioenstitel gezet. De ploeg van Anja Duyck (foto) versloeg gisteren de co-leider in die playoffs, Bevo Geetbets, met 1-3. Met nog drie wedstrijden in het verschiet betekent de 3-punten voorsprong alvast een mooie stap richting titel. Wanneer Oudegem kampioen wordt moet het een ‘best of 3’ spelen tegen de kampioen uit de andere reeks van eerste nationale. De kans is vrij groot dat dit tegen het getalenteerde en ambitieuze Oostende is. Zij staan met nog 3 wedstrijden te gaan al 8 punten voor. De weg naar ereklasse is dus nog lang voor Oudegem.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord