Oudegem stap dichter bij titel

Oudegem – In de playoffs van de eerste nationale in het damesvolleybal heeft Oudegem gisteravond een goede stap richting kampioenstitel gezet. De ploeg van Anja Duyck (foto) versloeg gisteren de co-leider in die playoffs, Bevo Geetbets, met 1-3. Met nog drie wedstrijden in het verschiet betekent de 3-punten voorsprong alvast een mooie stap richting titel. Wanneer Oudegem kampioen wordt moet het een ‘best of 3’ spelen tegen de kampioen uit de andere reeks van eerste nationale. De kans is vrij groot dat dit tegen het getalenteerde en ambitieuze Oostende is. Zij staan met nog 3 wedstrijden te gaan al 8 punten voor. De weg naar ereklasse is dus nog lang voor Oudegem.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie