Search

Oudegem stap dichter bij titel

Oudegem – In de playoffs van de eerste nationale in het damesvolleybal heeft Oudegem gisteravond een goede stap richting kampioenstitel gezet. De ploeg van Anja Duyck (foto) versloeg gisteren de co-leider in die playoffs, Bevo Geetbets, met 1-3. Met nog drie wedstrijden in het verschiet betekent de 3-punten voorsprong alvast een mooie stap richting titel. Wanneer Oudegem kampioen wordt moet het een ‘best of 3’ spelen tegen de kampioen uit de andere reeks van eerste nationale. De kans is vrij groot dat dit tegen het getalenteerde en ambitieuze Oostende is. Zij staan met nog 3 wedstrijden te gaan al 8 punten voor. De weg naar ereklasse is dus nog lang voor Oudegem.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie