Zoeken

Oudegem is kampioen!

volleyoudegem.jpg Oudegem – In de 2e provinciale van het damesvolleybal heeft Oudegem B de kampioenstitel verworven. Oudegem versloeg de tweede in de stand VDK Gent C met 1-3.

De wedstrijd begon niet zo goed voor Oudegem. “We hadden een beetje stress, denk ik”, vertelt ploegverantwoordelijke Lien Rogiers. “Er gingen vele opslagen buiten en dat nekte ons in de eerste set die Gent verdiend won met 25-20”. Oudegem kon echter het tij snel doen keren en de volgende sets waren alle drie voor Oudegem, 20-25, 17-25 en 15-25.

Met nog één wedstrijd te gaan kan het jonge team van Catherine Martens en Luc De Bruyne niet meer worden bijgehaald. Volgende week speelt Oudegem haar laatste thuiswedstrijd om 16u00 tegen Hemelveerdegem. Het belooft nu al een spetterend kampioenenfeest te worden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie