Oudegem is kampioen!

volleyoudegem.jpg Oudegem – In de 2e provinciale van het damesvolleybal heeft Oudegem B de kampioenstitel verworven. Oudegem versloeg de tweede in de stand VDK Gent C met 1-3.

De wedstrijd begon niet zo goed voor Oudegem. “We hadden een beetje stress, denk ik”, vertelt ploegverantwoordelijke Lien Rogiers. “Er gingen vele opslagen buiten en dat nekte ons in de eerste set die Gent verdiend won met 25-20”. Oudegem kon echter het tij snel doen keren en de volgende sets waren alle drie voor Oudegem, 20-25, 17-25 en 15-25.

Met nog één wedstrijd te gaan kan het jonge team van Catherine Martens en Luc De Bruyne niet meer worden bijgehaald. Volgende week speelt Oudegem haar laatste thuiswedstrijd om 16u00 tegen Hemelveerdegem. Het belooft nu al een spetterend kampioenenfeest te worden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie