Oudegem is kampioen!

volleyoudegem.jpg Oudegem – In de 2e provinciale van het damesvolleybal heeft Oudegem B de kampioenstitel verworven. Oudegem versloeg de tweede in de stand VDK Gent C met 1-3.

De wedstrijd begon niet zo goed voor Oudegem. “We hadden een beetje stress, denk ik”, vertelt ploegverantwoordelijke Lien Rogiers. “Er gingen vele opslagen buiten en dat nekte ons in de eerste set die Gent verdiend won met 25-20”. Oudegem kon echter het tij snel doen keren en de volgende sets waren alle drie voor Oudegem, 20-25, 17-25 en 15-25.

Met nog één wedstrijd te gaan kan het jonge team van Catherine Martens en Luc De Bruyne niet meer worden bijgehaald. Volgende week speelt Oudegem haar laatste thuiswedstrijd om 16u00 tegen Hemelveerdegem. Het belooft nu al een spetterend kampioenenfeest te worden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord