Appelse piraten veroveren Koksijde en Nieuwpoort

Appels – De leerlingen uit het 3e en 4e leerjaar van de Heilige-Hartschool uit Appels hebben afgelopen week als echte piraten Koksijde veroverd. De leerlingen konden er op hun zeeklassen genieten van zon, zee en strand. Na de veroverdag, trokken de leerlingen de tweede dag op inleefdag naar de abdij ‘Ter Duinen’. De laatste dag werden opnieuw de ooglappen opgezet en werd Nieuwpoort aangedaan. Bij hun terugkomst vrijdagavond lieten de leerlingen weten dat het om een fantastische ervaring ging. “De zeeklassen waren om nooit te vergeten”, brulden de piraten in koor. 

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie