Zoeken

Dendermondenaar Jan Van Rossem in finale ‘Can you duet’

Dendermonde – Vanavond om iets over half negen is het uur van de waarheid aangebroken voor Dendermondenaar Jan Van Rossem. Jan zit in de finale van het VT4-muziekprogramma Can You Duet. Vanavond zingt hij, samen met Magaly, You Had Me van Joss Stone, live op TV. De jury én de kijkers bepalen of Jan en Magaly verder gaan.

“Het is genieten en stressen tegelijk”, vertelt Jan, die erg realistisch blijft over zijn kansen. Elke live-uitzending nomineert de professionele jury drie koppels. Die zullen dan onderworpen worden aan het publieksoordeel. De kijkers zullen, door te sms’s, één koppel de wedstrijd uitknikkeren.

Jan, zo blijkt uit een gesprek dat we met hem hadden, is een bezig muzikaal bijtje. Op dit ogenblik is hij samen met anderen de folkgroep Roots aan het oprichten. Die beleven op 18 mei hun vuurdoop tijdens de Meiboomplanting van Reynout. Daarnaast zit Jan in het gelegenheidsgroepje In Extremis en is hij sinds kort lid van PassePartoe. Die groep brengt muzikale animatie en is deze zomer onder andere te zien op een van de terrasjesavonden op de Grote Markt.

Het volledige interview met Jan Van Rossem kan je woensdag 30 april lezen in Editie. Om zeker te zijn dat Jan dan nog in de running is, kijk je vanavond om 20.35 uur naar Can you duet op VT4 en stem je, als nodig, Jan naar de volgende uitzending.

Klik alvast hier om enkele fragmenten met Jan te zien.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie