Zoek

RockAmock op 2 en 3 mei in jeugdhuis Move

rockamock1.jpg Oudegem – De liefhebbers van een stevige portie rockmuziek worden op vrijdag 2 en zaterdag 3 mei in jeugdhuis Move verwacht. Op het programma staat de vierde editie van RockAmock. Net als de vorige jaargangen is het de bedoeling beginnende groepjes uit de streek een podium te bieden.

Bestuurslid Annelies Merckx: “Op vrijdag stellen we nieuw talent voor, beide groep zijn nog niet zo lang aan hun muzikale weg aan het timmeren maar zijn daarom niet minder overtuigend. Zaterdag opent Terrapin die eind vorig jaar al hun eerste cd ‘Recipe for a wedding feast’ konden voorstellen, afsluiter The Sins zijn geen onbekende meer in de Dendermondse muziekscène, ze schopten het zelfs tot de halve finale van Humo’s Rock Rally”.

vrijdag 2 mei
19.30 uur: A Brand New Disease
21.30 uur: Wasted Therapy

zaterdag 3 mei
19.30 uur: Terrapin (Nieuw Super Talent)
21.30 uur: The Sins (Humo’s Rock Rally)

Jeugdhuis Move bevindt zich aan de Oudegemsebaan 76 in Oudegem

Meer informatie: www.jhmove.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie