Zal Vlaanderen succesvol zijn in de toekomst

Hugo Baron Vandamme komt op initiatief van Lions Club Dendermonde op 7 mei praten over de toekomst van Vlaanderen: “Zal Vlaanderen in 2020 nog succesvol zijn?”. Deze causerie vindt plaats in het auditorium van het VTI, Em. Van Winckellaan 40 in Dendermonde.

Omdat Lions club Dendermonde belangstelling heeft voor het culturele welzijn van de gemeenschap stelde ze zich enkele vragen. Hebben we het goed voor met onze regio? Bereiden we ons goed voor op de toekomst? Verzekeren we een economische welvaart of vernietigen we stilaan onszelf?

Hugo Baron Vandamme geeft op deze vragen een antwoord tijdens een gesprekavond op woensdag 7 mei. Hij stond jarenlang aan het hoofd van Barco. Het bedrijf was ooit een bekend fabrikant van gewone radio- en televisietoestellen, maar heeft zich omgevormd tot een specialist in beeldschermen voor industrie, medische sector en defensie. Het was eigenlijk een kwestie om van de nood een deugd te maken.

Barco schakelde over van massaproductie naar nichemarkten. Je krijgt soms de indruk dat baron Vandamme het woord zelf heeft uitgevonden. In elk geval heeft hij er bij Barco een succesverhaal van gemaakt. En niet alleen bij Barco.

Dankzij zijn belangstelling voor de media is hij bestuurder bij Roularta Media Group en van Kinepolis Group. Hij is ook lid van de raad van commissarissen van Sara Lee/DE en van de raad van bestuur van het Zeebrugse Havenbestuur (MBZ). Hij is ook voorzitter van de Belgische Vereniging van Beursgenoteerde Bedrijven, de Belgo-Indische Kamer voor Koophandel & Industrie en het Vlaams Radio Orkest en Koor en brengt het Brugse Concertgebouw dus nog dichter bij het bedrijfsleven.

De opbrengst van deze avond is ten voordele van de sociale werken van Lions Club Dendermonde. De toegang bedraagt 15 euro.

“Zal Vlaanderen in 2020 nog succesvol zijn?” door Hugo Baron Vandamme op woensdag 7 mei om 20 uur in het auditorium van het VTI, Em. Van Winckellaan, 40 in Dendermonde.
Kaarten tegen 15 euro zijn te bekomen bij de leden van Lions Club Dendermonde en bij
Voka (Kamer van Koophandel) Noordlaan in Dendermonde.

Meer informatie: www.liondendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord