Zoek

Geert De Vlieger wil graag nog één seizoen aan de top meedraaien

geertdevlieger1.jpg

Sint-Gillis – Doelman Geert De Vlieger uit Sint-Gillis hoopt nog “minstens een jaartje op het hoogste niveau te blijven”. Geert De Vlieger: “Als ik er nog één seizoen kan bij doen, ben ik 20 jaar eerste keeper, daarna zien we nog wel. Er lopen gesprekken met Cercle Brugge, maar er is nog niets concreet. Daarna wil ik wil aan de slag blijven in het voetbal. Ik heb geen ambitie om hoofdtrainer te worden, maar zie wel iets in de job van assistant-coach of keepertrainer. Misschien ga ik wel een grotere rol in de media spelen. We zien het wel.”

Lees hier het volledige interview.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie