Zoek

KAVD gaat niet naar eerste provinciale

Dendermonde – Het is KAV Dendermonde niet gelukt om door te stoten naar eerste provinciale. Afgelopen zondag verloor de club thuis van Kallo.

“Wat een hoogdag had moeten worden is geëindigd in mineur. KAVD verloor met 0-2 van degrandant Kallo en moet dus opnieuw een jaartje in 2e provenciale doorbrengen. Het feest was helemaal voorbereid, de supportersclub had een vat voor onze supporters klaar staan om het kampioenschap te vieren, maar het mocht niet zijn. Heel wat teleurgestelde supporters dropen verdrietig af en de medewerkers zaten in zak en as. Toch ben ik ervan overtuigd dat er volgend seizoen een hecht team de kleuren van onze stad zal verdedigen en ik zal er ook weer bij zijn om onze ploeg naar de overwinning en het kampioenschap te (om)roepen.”, schrijft omroeper Ken Van Weyenberg op z’n persoonlijke blog.

Meer informatie: www.kav-dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie