Ook N-VA in de bres voor Baasroods rusthuis

Baasrode – De Dendemondse afdeling van de N-VA protesteert tegen de voorgenomen afschaffing van het rusthuis in Baasrode. Ze doet dat onder impuls van haar twee Baasroodse bestuursleden Dimitri Van Hoey en Bart Nobels.

Net als het ACW van Baasrode eerder al deed, vindt N-VA “dat iedere Baasrodenaar het recht heeft om ouder te worden in zijn eigen gemeente.”

“De sluiting is des te verwonderlijk omdat de gronden voor nieuwbouw reeds zijn aangekocht en de financiële middelen voor de bouw zijn vrijgemaakt”, aldus de partij die wil dat de mogelijkheden van een publiek-private samenwerking onderzocht worden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord