Zoek

Ook N-VA in de bres voor Baasroods rusthuis

Baasrode – De Dendemondse afdeling van de N-VA protesteert tegen de voorgenomen afschaffing van het rusthuis in Baasrode. Ze doet dat onder impuls van haar twee Baasroodse bestuursleden Dimitri Van Hoey en Bart Nobels.

Net als het ACW van Baasrode eerder al deed, vindt N-VA “dat iedere Baasrodenaar het recht heeft om ouder te worden in zijn eigen gemeente.”

“De sluiting is des te verwonderlijk omdat de gronden voor nieuwbouw reeds zijn aangekocht en de financi√ęle middelen voor de bouw zijn vrijgemaakt”, aldus de partij die wil dat de mogelijkheden van een publiek-private samenwerking onderzocht worden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie