Jan Van Rossem duet niet meer

Dendermonde – Jan Van Rossem (29) heeft de derde liveshow van de talentenwedstrijd ‘Can You Duet’ niet overleefd. Vandaag behaalde hij samen met partner Elien de minste stemmen van het publiek. Jan raakte tot halverwege deze zangwedstrijd op VT4 en legde al een mooi parcours af. De derde van zes live shows werd hem echter teveel.

Jan werd voor de tweede keer uitgeloot aan Elien. Wat voor hem in de tweede liveshow nog een geluk betekende, kon zich nu niet meer herhalen. Jan en Elien kregen van het publiek de minste stemmen en moeten de wedstrijd dus onherroepelijk herhalen.

Of de oorzaak bij Jan ligt, kunnen we niet zeggen. Misschien was het mooie weer wel de spelbeker. De terrasjes op de Grote Markt zaten op het moment van de liveshow overvol en half Dendermonde is dus vergeten kijken en stemmen. Toch legde Jan over de hele lijn een puike prestatie af en we zullen ongetwijfeld in Dendermonde nog van hem horen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord