Soldenuitstap is belediging voor Dendermondse middenstand

Dendermonde – Hilde Dierickx (Open VLD) vindt niet dat het stadsbestuur een ‘soldenuitstap’ naar het koopcentrum in Sint-Niklaas moet organiseren.

“Bovendien is dit een belediging voor de Dendermondse middenstand. Ook in onze stad zijn er in volle soldenperiode koopjes te doen”, aldus Hilde Dierickx in een persmededeling. Ze vindt het wel “prima dat er regelmatig uitstappen georganiseerd worden voor de bejaarden.”

Hilde Dierickx: “Ook de uitstap naar Sint-Niklaas mag er zijn, maar dan zonder de hele namiddag te besteden aan shopping in het koopcentrum. Als de bewoners graag een koopcentrum bezoeken, kan dit individueel, met of zonder begeleiding van familie of vrienden. Het zou te appreciëren zijn indien de bus na het middageten naar één van de handelscentra in Dendermonde zou rijden. Ook bejaarden mogen profiteren van de “soldensfeer” in eigen stad. Wat is de mening van de Dendermondse middenstandsraad hierover?”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord