Boogie Boy brengt hulde aan Ray Charles

Dendermonde – Boogie Boy concerteert op zaterdag 17 mei om 21 uur in de Honky Tonk Bunker, Leopold II-laan in Dendermonde. Hij brengt er hulde aan Ray Charles.

Paul Ambach (alias Boogie Boy) zorgde als baas van het vroegere boekings- en organisatiebureau Make It Happen steeds voor de hoofdattracties op het Internationaal Jazzfestival Dendermonde. Hij boekte onder meer BB King, Fats Domino, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Grapelli, Charlie Watts … en Ray Charles met The Raylettes en Big Band.

Ambach, bekend van vele televisieprogramma’s, wordt Boogie Boy als hij zelf op de bühne staat. Dan duikt hij zijn grote voorbeeld Ray Charles achterna. Opgezweept door zijn talentrijke band, eindigend in totale euforie zal Ambach op 17 mei ‘den bunker’ opnieuw plat leggen.

De toegang bedraagt 10 euro; 7 euro voor leden en 4 euro voor studenten.

Meer informatie: 052 21 63 39 | info@honkytonk.be | www.honkytonk.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord