30ste Meiboomplanting en Bloemenmarkt

Grembergen – Zondag 18 mei vindt om 11 uur de traditionele Meiboomplanting door Volkskunstgroep Reynout plaats. Je kan voor deze activiteit terecht op het plein aan het Reynoutlokaal, Sint Elooistraat 15 in Grembergen. De toegang is gratis.

Op hetzelfde ogenblik vindt in de Sint Elooistraat ook een Bloemenmarkt plaats. Op deze markt worden perkplanten verkocht. Je krijgt bij aankoop gratis potgrond en hulp bij het beplanten van je bloembakken.

Meiboomplanting: 0497 86 63 97 | reynout@telenet.be | www.reynout.be
Bloemenmarkt: 052 25 11 25 | groen.en.natuur@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie