Zoek

Sopraan Griet De Geyter is toptalent

grietdegeyter1jpg.jpg

Dendermonde – Sopraan Griet De Geyter (27) uit Dendermonde wordt als één van de toekomstige toptalenten genoemd. Op zaterdag 17 mei treedt ze samen met haar broer Rik (klarinet) een concert in de kerk van Sint-Gillis-Binnen aan het Heldenplein.

Griet De Geyter studeerde blokfluit en kamermuziek aan het Lemmensinstituut in Leuven. Ze behaalde er haar diploma in juni 2004. Daarna trok ze naar de Nieuwe Opera Academie (NOA) in Nederland en volgde masterclasses onder meer bij Jard Van Nes en Alexander Oliver. In januari 2007 behaalde ze cum laude haar Masters Degree in Opera met de rol van Suzanna in Mozarts ‘Le nozze di Figaro’.

Aan podiumervaring heeft ze trouwens absoluut geen gebrek. Griet De Geyter was al te zien in ‘Die Zauberflöte’ van Mozart, ‘The Telephone’ van Menotti, ‘Liebeslieder’ van Brahms, ‘Die Schöpfung’ van Haydn, ‘Stabat Mater’ van Pergolesi en ‘Alcina’ van Händel.

Nu zaterdag 17 mei om 20.30 uur treedt Griet De Geyter samen met haar broer Rik De Geyter (klarinet) en het Ciurlionis Strijkkwartet op in de kerk van Sint-Gillis-Binnen aan het Heldenplein in Dendermonde. De toegang bedraagt 13 euro. Als je jonger bent dan 26 jaar betaal je 10 euro.

Meer informatie: 0495 43 83 73 | grietdegeyter@gmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie