Zoek

Scholieren op de planken met ‘Heartbeats’

Dendermonde – Het Dendermonds Scholierentoneel brengt op vrijdag 16 mei het stuk “Heartbeats” in zaal Steenpoort aan de Kerkstraat 115 in Dendermonde.

“Dit jaar gingen de scholieren onder de noemer “Heartbeats” samen op zoek naar wat liefde en relaties inhouden. Het zijn geen lessen in de liefde, verre van, maar fragmenten uit het leven van verliefden en geliefden. In al hun schoonheid en glorie maar ook in hun schaamte en schande. Het liefdesleven van doodgewone mensen, alledaags, in voor en tegenspoed, in goede en kwade dagen tot de dood hen scheidt”, vertelt Ankya Vermeiren van het Dendermonds Scholierentoneel.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie