Scholieren op de planken met ‘Heartbeats’

Dendermonde – Het Dendermonds Scholierentoneel brengt op vrijdag 16 mei het stuk “Heartbeats” in zaal Steenpoort aan de Kerkstraat 115 in Dendermonde.

“Dit jaar gingen de scholieren onder de noemer “Heartbeats” samen op zoek naar wat liefde en relaties inhouden. Het zijn geen lessen in de liefde, verre van, maar fragmenten uit het leven van verliefden en geliefden. In al hun schoonheid en glorie maar ook in hun schaamte en schande. Het liefdesleven van doodgewone mensen, alledaags, in voor en tegenspoed, in goede en kwade dagen tot de dood hen scheidt”, vertelt Ankya Vermeiren van het Dendermonds Scholierentoneel.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord