Tentoonstelling van Papier en Textiel

Baasrode – Sinds dit weekend kan je in Vlassenbroek terecht op de tentoonstelling ‘Eén’ voor allerlei werk in papier en textiel. Die zijn bewerkt met verschillende technieken als boekbinden, kartonnage, weven, papierscheppen, vilt, collage en veel meer.

De tentoongestelde werken zijn allemaal inzendingen voor de wedstrijd georganiseerd door Filo’n fibra. Dat is een vrij nieuwe vereniging die tot doel heeft textiel- en papierkunstenaars samen te brengen.

De tentoonstelling loopt nog tot en met zondag 18 mei in Huize Geertrui in Vlassenbroek. Zie ook www.filonfibra.blogspot.com.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord