Chiro Kadee heeft je Fair Trade-stem nodig

Appels – Chiro Kadee uit Appels zet zich al enkele jaren in voor de eerlijke handel. Ze steunen o.a. de ‘Ik ben verkocht’-campagne van Oxfam, waarmee ze hun leden tijdens een Chirozondag eerlijke handel fruitsap verkopen. Dit jaar zetten ze zich ook in voor de campagne van Vredeseilanden. Door deze acties te steunen, maken ze dit jaar kans op een voedselpakket voor tijdens hun zomerkamp t.w.v. € 500. Om dit pakket te kunnen winnen hebben ze o.a. 500 stemmen nodig op hun Foodhunt-page. Dus wil je dat Chiro Kadee een beloning krijgt voor alle hun Fair Trade inspanningen? Klik dan op deze link.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord