Hondenwandeling

Dendermonde – Een wandeltocht uitgestippeld speciaal om met de hond te doen: dat is de Reu’s Beiaard wandeling. Nu zondag 18 mei kan elke hond met zijn of haar baasje zo’n vier kilometer wandelen doorheen de Dendermondse natuur. Tijdens de wandeling kan elke deelnemer zich wagen aan verschillende behendigheidsproeven waarbij zowel het baasje als de hond aan bod komt.

Omdat ook voor een hond het leven meer is dan wandelen alleen, zorgen de organisatoren voor extra animatie. Hondenfluisteraar Hilde Quisquater, bijvoorbeeld, een kynologisch gedragstherapeuthe die mens en hond helpt elkaar beter te begrijpen. Of wat dacht je van een partijtje dogfrisbee, agility of doggy dance?

De opbrengst van de Reu’s Beiaard Wandeling gaat naar verschillende goede doelen: Phaedra Hoste’s Animal Foundation, Hachico , een organisatie die gehandicapten helpt door voor hen hulphonden op te leiden, en Greyhounds in Nood.

Afspraak op 18 mei vanaf 10.00 uur aan de parking van ZoomArt, Mechelsesteenweg 26. Vergeet de leiband niet.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord