Jong Voka start op 27 juni

Dendermonde – De Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen ontdekte dat jonge managers en kaderleden behoefte hebben aan een netwerk van leeftijdgenoten in dezelfde situatie. Daarom wordt op 27 juni ‘Jong Voka’ gelanceerd. Op de startactiviteit in Wortegem-Petegem worden jonge ondernemers aan het woord gelaten. In een brainstorming wordt gepolst naar wat “Jong Voka” kan betekenen voor hen. De startactiviteit staat open voor alle managers en kaderleden, jonger dan veertig. Aansluitend op de start van Jong Voka vindt de ‘Voka Golf Trophy’ plaats. De namiddag wordt afgesloten met een walking dinner.

Meer informatie: http://www.voka.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie