Zoek

Chiro Kadee wint kampvoedselpakket van € 500

Appels – Chiro Kadee is er niet alleen in geslaagd zijn Foodhunt-missie te volbrengen. Het behoort ook bij de tien winnaars die met een voedselpakket t.w.v. € 500 op kamp gaan. Chiro Kadee was bij de 15 van 36 deelnemende verenigingen die er in slaagden hun Foodhunt-missie te volbrengen. Voor de Appelse chirojongens zal voor het tweede jaar op rij hun kamp er net iets anders uitzien. Vorig jaar kregen ze op hun kamp nog het bezoek van Yevgueni, nadat ze ook een wedstrijd wonnen.

Foodhunt is een actie van Vredeseilanden waarbij jeugdbewegingen uitgedaagd worden om Fair Trade-producten te gebruiken, te promoten, acties te organiseren en een duurzame belofte te houden. Daarnaast moesten ze ook nog 500 stemmen zien te verzamelen op hun Foodhunt-page. Chiro Kadee was één van de 15 die slaagden in hun missie. Ze behaalden 521 stemmen. Uit deze vijftien geslaagden werden tien winnaars uitgeloot. Hun namen staan nu op een groot spandoek op de Antwerpse Boerentoeren.

Bekijk hier het filmpje van de onthulling op de boekentoren.

Proficiat aan de mannen van Kadee!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie