Zwarte week voor Appelse minivoetbal

Appels – Nadat eerder deze week ’t Zand Appels zich niet kon verzekeren van behoud in de hoogste klasse van het minivoetbal, ging het ook vrijdag voor zusterclub Huize Goossens niet voor de wind. Huize Goossens liet de kans op een tweede Beker van België aan zich voorbijgaan en verloor in de finale met zware 9-1 cijfers van landskampioen OH Drongen. Zesvoudig landskampioen Huize Goossens moet zich dit seizoen tevreden stellen met de winst van de Supercup, dat het in januari veroverde. ’t Zand Appels zal zich moeten bezinnen en volgend seizoen de titelstrijd aangaan in tweede nationale.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord