Zwarte week voor Appelse minivoetbal

Appels – Nadat eerder deze week ’t Zand Appels zich niet kon verzekeren van behoud in de hoogste klasse van het minivoetbal, ging het ook vrijdag voor zusterclub Huize Goossens niet voor de wind. Huize Goossens liet de kans op een tweede Beker van België aan zich voorbijgaan en verloor in de finale met zware 9-1 cijfers van landskampioen OH Drongen. Zesvoudig landskampioen Huize Goossens moet zich dit seizoen tevreden stellen met de winst van de Supercup, dat het in januari veroverde. ’t Zand Appels zal zich moeten bezinnen en volgend seizoen de titelstrijd aangaan in tweede nationale.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord