ccbelgica.be in het nieuw

Dendermonde – De website van Cultuurcentrum Belgica zit in het nieuw. Met extra multimediale informatie bij de voorstellingen en de mogelijkheid om reacties te geven op voorstellingen én eigen voortellen te formuleren. Het geheel ziet er aardig, fris en uitnodigend uit. Ook de eerste reacties van passerende surfers zijn positief. Het stadsbestuur kan aan Belgica een voorbeeld nemen voor de vernieuwde stadswebsite, wanneer die er komt.

Bezoekers zullen binnenkort ook online tickets kunnen reserveren, zo horen we van het cultuurcentrum. Dit betekent dat je rechtstreeks je kaarten kan boeken via de website. Betalen doe je, na ontvangstbevestiging, via een overschrijving. Aan de kant van Belgica komt er dan geen menselijke hand meer aan te pas. Kaarten kunnen dan afgehaald worden, ofwel op voorhand, ofwel op de avond zelf. Omdat de zaak voor abonnementen ingewikkelder is, koos CC Belgica ervoor om die niet online aan de man te brngen.

“En voor wie meer info wil, is er donderdag 5 juni de verwenavond om 19.30 uur. Ook niet-abonnees zijn daarop welkom. We stellen dan ons seizoen 2008-2009 voor aan het publiek”, laten ze bij CC Belgica nog weten.

Wie niet tot donderdag kan of wil wachten, kan nu al op ontdekkingstocht op www.ccbelgica.be.

ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Eén reactie

  1. Van wat ik heb gehoord zou de nieuwe website van’t stad pas eind dit jaar, begin volgend jaar online komen. Dat is dan 2 jaar na de geplande start. Verschillende diensten zijn alleszins al bezig met hun gegevens online te zetten en hier loopt het blijkbaar fout, ondanks een vorming zijn er verschillende bij die er toch problemen met hebben. Weet nu niet of dat precies de oorzaak is, zijn gewoon dingen die ik van’t stad opvang.

Geef een reactie