Zoek

Reynout zoekt gastgezinnen

Dendermonde/Grembergen – In augustus komen volkskunstgroepen uit alle windstreken naar Dendermonde om er deel te nemen aan het 8ste Internationaal Volkskunstfestival. Dat is een organisatie van volkkunstgroep Reynout. Voor de bezoekende dansers, zangers en muzikanten zijn de organisatoren nu op zoek naar gastgezinnen.

De bedoeling is dat die vanaf woensdag 13 augustus voor acht dagen onderdak en ontbijt verzorgen voor hun buitenlandse gast(en). Dit jaar komen die uit Portugal, Hongarije, Slovenië, Oezbekistan en India. “De ervaring heeft geleerd dat kennis van de taal geen vereiste is”, laat Reynout geruststellend weten.

Interesse om op deze unieke manier kennis te maken met een andere cultuur? Cindy D’hollander van Reynout zal het graag horen! Je kan haar bereiken via 052/41.51.02 of cindy.dhollander@scarlet.be.

Meer informatie over het volkskunstfestival, met alvast het programma, kan je hier vinden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie