Zoek

Muzikale animatie op Brandweerweekend

Dendermonde – Het Brandweerkorps van Dendermonde houdt dit weekend haar jaarlijks feestweekend. Naast talrijke demonstraties en BBQ is er ook weer muzikale animatie. Zaterdag 7 juni om 17u. is het Dendermonds Bierkwartet te gast, een gezellige zanggroep die voornamelijke Vlaamse meezingers brengt, mét als enige doel: ambiance en sfeer. Zondagvoormiddag om 11u. zit de Koninklijke Muziekkapel van de Brandweer op de kiosk voor een zomers aperitiefconcert. Er werd alvast stralend weer beloofd, dus dat excuus kan je al niet aanrijpen om niet te moeten gaan.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie