Search

’t Kraaiennest als Papaparadijs

Grembergen – Vele papa’s uit Grembergen gaan een originele en onvergetelijke vaderdag tegemoet. Daarvoor zorgt de oudervereniging van de gemeentelijke basisschool ’t Kraaiennest. De vereniging nodigt alle papa’s uit op zaterdag 7 juni in het Papaparadijs. Alle leerlingen kunnen samen met hun papa overnachten op een kampeerterrein op de school. De school zorgt voor een sportief programma waar vaders en kinderen zich kunnen uitleven, de mama’s -wie anders- zorgen voor de maaltijden. Nu nog afwachten wat de weergoden vinden van dit plan.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie