’t Kraaiennest als Papaparadijs

Grembergen – Vele papa’s uit Grembergen gaan een originele en onvergetelijke vaderdag tegemoet. Daarvoor zorgt de oudervereniging van de gemeentelijke basisschool ’t Kraaiennest. De vereniging nodigt alle papa’s uit op zaterdag 7 juni in het Papaparadijs. Alle leerlingen kunnen samen met hun papa overnachten op een kampeerterrein op de school. De school zorgt voor een sportief programma waar vaders en kinderen zich kunnen uitleven, de mama’s -wie anders- zorgen voor de maaltijden. Nu nog afwachten wat de weergoden vinden van dit plan.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord