Zoeken

Shin Splints organiseren Ronde van Grembergen

Grembergen – De Ronde van Grembergen is een estafetteloop voor ploegen van vier personen. De bedoeling is samen 32 kilometer af te leggen. Telkens zal één persoon lopen terwijl de andere drie met de fiets rijden. De organisatie is in handen van de sportieve jongedames die zichzelf verenigd hebben als de Shin Splints.

Het parcours bestaat uit 4 ronden van telkens 8 kilometer. De straten zijn niet verkeersvrij gemaakt, maar de organiserende dames verzekeren ons dat ze rustige wegen uitgekozen hebben. “We willen ook het mooie Grembergen laten zien. Grembergen fit!” lachen de Shin Splints.

Elke deelnemer krijgt een t-shirt, een zak vol verrassingen en een diploma. Maar wat belangrijker is: de opbrengst van deze Fortis Ronde van Grembergen gaat integraal naar het kinderrevalidatiecentrum van het universitair ziekenhuis in Gent. Reden te meer om drie min of meer sportieve vrienden op te trommelen en een estafetteploeg te vormen. Zie je een deelname niet zitten? Dan ben je steeds welkom als supporter langsheen het parcours.

De eerste Fortis Ronde van Grembergen start op 28 juni om 14 uur aan café De Sportvriend, Grembergen. Alle info en inschrijvingen -mogelijk tot 14 juni- op www.shinsplints.tk.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie