Zoek

Dynamic Symphonic Band heeft drukke maand voor de boeg

dynamic.jpg

Dendermonde – Dynamic Symphonic Band werd uitgenodigd om volgende maand in Brussel en Gent op te treden.

“Waar de meeste studenten en werkende mensen uitkijken naar de maand juli om te genieten van een welverdiende vakantie breekt daarentegen voor Dynamic Symphonic Band een drukke periode aan”, meldt woordvoerder Marik Eeckhaudt.

Het Dendermondse orkest speelt op 11 juli in Brussel naar aanleiding van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap. Het concert vindt plaats va 14.30 tot 17.30 uur in de Goede Bijstandskerk, vlakbij de Ancienne Belgique.

Op zondag 27 juli is Dynamic Symphonic Band voor de achtste keer op rij te gast op het Sint-Baafsplein tijdensde Gentse Feesten. Het programma bestaat uit licht klassieke stukken en zelfs een aantal meezingers.

“Voor de mensen die nog nooit een optreden hebben meegemaakt van Dynamic, zijn deze beide optredens een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met de kwaliteiten van dit orkest. De vaste sympathisanten zullen ongetwijfeld op post zijn”, aldus Marik Eeckhaudt

Meer informatie: www.dynamicsymphonicband.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie