Zoeken

17 leden van het Ros Beiaardcomité bekend

rosbeiaard20080612.jpg

Dendermonde – Vorige donderdag kwam de kersverse vzw Ros Beiaardcomité voor de eerste keer samen. De 17 leden van het comité verzamelden in het stadhuis om de statuten van de vereniging zonder winstoogmerk te handtekenen. Het doel van het comité is de organisatie van de Ros Beiaardommegang en de Reuzenommegang Katuit.

De leden van het Ros Beiaardcomité zijn (in alfabetische volgorde): Marcel Borms, Piet Buyse, Jozef Dauwe, Norbert De Batselier, François De Bleser, Maurits Dierick, Franki Hervent (intendant), Marius Meremans, Patrick Meulebroek, Barbara Pas, Patrick Segers (secretaris), Anne Vander Donckt, Thérèse Van Gucht, René Van Marcke, Robert Van Overloop, Ivan Verleyen en Luc Wiemeersch.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie