Sinte Cecilia heeft nieuw onderdak

sintececiliagrembergen.jpg

Grembergen – De Koninklijke Harmonie Sinte-Cecilia heeft sinds begin vorige maand een nieuw onderkomen. De harmonie nam zijn intrek in het vroege café ‘De Paardenkop’ op de hoek van het Grootzand met de Sint-Elooistraat (tegenover het voetbalterrein van KAVD).

“Het stadsbestuur stelt ons deze repetitieruimte tijdelijk ter beschikking tot er een definitieve huisvesting is gevonden”, aldus de muziekvereniging. De ‘bloeiende Grembergse vereniging’ zet deze verhuis in de kijker met een feestelijke receptie op zondag 29 juni.

Meer informatie: http://harmonie.grembergen.net

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie