Search

Sinte Cecilia heeft nieuw onderdak

sintececiliagrembergen.jpg

Grembergen – De Koninklijke Harmonie Sinte-Cecilia heeft sinds begin vorige maand een nieuw onderkomen. De harmonie nam zijn intrek in het vroege café ‘De Paardenkop’ op de hoek van het Grootzand met de Sint-Elooistraat (tegenover het voetbalterrein van KAVD).

“Het stadsbestuur stelt ons deze repetitieruimte tijdelijk ter beschikking tot er een definitieve huisvesting is gevonden”, aldus de muziekvereniging. De ‘bloeiende Grembergse vereniging’ zet deze verhuis in de kijker met een feestelijke receptie op zondag 29 juni.

Meer informatie: http://harmonie.grembergen.net

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie