Grote hoeveelheid drugs gevonden tijdens Goliath-actie

Dendermonde – Vorige nacht zijn in en om Dendermonde een grote hoeveelheid drugs gevonden door de politie. Tijdens de Goliath-actie liepen ook 75 snelheidsovertreders tegen de lamp en nam de politie zes verboden wapens en vier voertuigen in beslag.

Deze 26ste Goliath-actie had het gemunt op woning- en voertuiginbraken, rondtrekkende dadergroeperingen, car- en homejackings, ramkraken en gewapende overvallen. In totaal werd 800 gram marihuana, 4 kilogram weed, verschillende weedplanten en heroïne gevonden – meer dan tijdens de vorige actie. Er zijn ook 3 illegalen en 4 geseinde personen opgepakt door de 166 deelnemende personeelsleden van de Lokale en Federale Politie van het arrondissement Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie