Grote hoeveelheid drugs gevonden tijdens Goliath-actie

Dendermonde – Vorige nacht zijn in en om Dendermonde een grote hoeveelheid drugs gevonden door de politie. Tijdens de Goliath-actie liepen ook 75 snelheidsovertreders tegen de lamp en nam de politie zes verboden wapens en vier voertuigen in beslag.

Deze 26ste Goliath-actie had het gemunt op woning- en voertuiginbraken, rondtrekkende dadergroeperingen, car- en homejackings, ramkraken en gewapende overvallen. In totaal werd 800 gram marihuana, 4 kilogram weed, verschillende weedplanten en heroïne gevonden – meer dan tijdens de vorige actie. Er zijn ook 3 illegalen en 4 geseinde personen opgepakt door de 166 deelnemende personeelsleden van de Lokale en Federale Politie van het arrondissement Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord