Zoek

Grote hoeveelheid drugs gevonden tijdens Goliath-actie

Dendermonde – Vorige nacht zijn in en om Dendermonde een grote hoeveelheid drugs gevonden door de politie. Tijdens de Goliath-actie liepen ook 75 snelheidsovertreders tegen de lamp en nam de politie zes verboden wapens en vier voertuigen in beslag.

Deze 26ste Goliath-actie had het gemunt op woning- en voertuiginbraken, rondtrekkende dadergroeperingen, car- en homejackings, ramkraken en gewapende overvallen. In totaal werd 800 gram marihuana, 4 kilogram weed, verschillende weedplanten en hero├»ne gevonden – meer dan tijdens de vorige actie. Er zijn ook 3 illegalen en 4 geseinde personen opgepakt door de 166 deelnemende personeelsleden van de Lokale en Federale Politie van het arrondissement Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie